Energetische ontspanningsmassage

Voeg een extra dimensie toe door met energie tijdens de massage te gaan werken.

Massage cursus Massabia-trainingen

Energetische ontspanningsmassage cursus

Wil je leren hoe je een heerlijk ontspannende en genezende massage kan geven? Om een moment van rust en ontspanning te bieden? En wil je daarbij niet alleen volledige ontspanning geven, maar ook wat helende energie meegeven?

Dan is de tweedaagse massage cursus perfect voor jou!

Tijdens de cursus energetische ontspanningsmassage  leer je strijkingen (effleurages), knedingen (petrissages) en losmaken van verklevingen (fricties).

Je leert om deze basis massagetechnieken op de juiste manier en in de juiste volgorde uit te voeren op alle delen van het lichaam; rug, benen, voeten, armen, handen, buik, hoofd, gezicht.

We bespreken eerst wat theorie, wanneer mag er niet gemasseerd worden, welke vragen stel je daarvoor, de do’s en dont’s, uitleg over de energie stroming van je lichaam, hoe je jezelf voorbereid op het geven van een energetische ontspanningsmassage en hoe je je energetisch afstemt op je client. 

Energetische massage Massabia-trainingen

Werken met de helende kracht van je handen

Je leert een extra dimensie toe te voegen door met energie tijdens de massage te gaan werken. Je handen leren als vanzelf hun aangeboren genezende krachten te gebruiken. De persoon komt dan nog veel dieper tot ontspanning en je voelt je echt verbonden, waardoor de massage nog mooier en fijner wordt voor jullie allebei.

Gedurende deze tweedaagse cursus energetische ontspanningsmassage kun je ervaren wat er gebeurt als massage en energie samenkomen op een prachtige manier van aanraken en aangeraakt worden.

Tijdens de cursus leer je door anderen te masseren en door zelf gemasseerd te worden. Dit wordt gedaan omdat het ontvangen van een massage net zo belangrijk is als het geven ervan. Door de massage ook zelf te ontvangen voel en weet je precies hoe de toegepaste technieken ervaren zullen worden. Zo weet je dus ook precies waar je rekening mee moet houden tijdens het geven van een massage. Door deze combinatie van aanraken en aangeraakt worden leer je niet alleen het gebruik van verschillende technieken, maar voel je ook wat de effecten hiervan zijn.

Energetische ontspannings massage cursus Massabia-trainingen

Dit kun je na de cursus

  • Een volledige energetische ontspanningsmassage geven vanuit verbinding met je client
  • Professionele massagetechnieken toepassen voor rug, nek, hoofd, benen, voeten, armen, handen, gezicht en buik
  • Masseren in de juiste werkhouding, zodat je zelf geen last krijgt van rugpijn
  • Jezelf in de juiste staat brengen om energetisch te masseren
  • De energie stroming van je client te voelen en deze in balans brengen
  • Zelf meegenieten van de mooie massages die je nu kunt geven

Professionele begeleiding

De cursus energetische ontspanningsmassage vormt samen met de ontspanningsmassage gevorderden cursus  de volledige energetische ontspannings massage. Je hebt genoeg technieken in huis om lange massages te geven van hoofd tot teen. Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer technieken leren vanuit verschillende stijlen? Dan is ontspanningsmassage Advanced cursus echt wat voor jou!

Je wordt begeleid door Bianca Mostert die meer dan 20 jaar ervaring heeft opgedaan en veel verschillende massage cursussen en opleidingen heeft gevolgd en dit 15 jaar in haar natuurgeneeskundige praktijk heeft uitgevoerd. 

Tijdens de cursus krijg je een syllabus (inbegrepen bij de prijs) met alle nodige theorie en uitleg van de technieken in beeld en tekst. Ook ontvang je een flesje met olie, die je thuis in een flessenwarmer kunt verwarmen en een certificaat van deelname. Nadat je je hebt opgegeven krijg je informatie wat je dient mee te nemen.

Belangrijke informatie

Datum: nog niet bekend.
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.
Tijd: Van 10.00 uur tot 16.30 uur. (houd rekening met eventuele uitloop)
Kosten: 200,-. Kom je samen dan betaal je 175,-
Inclusief: massage-olie en verwarmbaar flesje, syllabus met veel foto's, koffie en thee en een certificaat.

Wil je meedoen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Wil je een volgende keer meedoen? Vul dan ook het contactformulier in, dan houdt ik je op de hoogte wanneer er een nieuwe datum is. 

Energetische ontspannings massagecursus