Goddelijke Blauwdruk activering

en leer werken met de Raster energie

Herstellen Goddelijke blauwdruk Massabia-trainingen

Wat is een Goddelijke blauwdruk?

Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd. In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen. Deze lijnen tezamen vormen een raster. Wij bevinden ons hier tussen in. Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel mee verbonden. Het raster kun je zien als onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen. Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Helaas zijn de meeste mensen door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan.

Wat kan je tijdens de training verwachten?
Doordat je verschillende activaties ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam. Deze resonantie is noodzakelijk om je zielenopdracht (blauwdruk) te herkennen voor deze ronde van de schepping. Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit zal komen in je leven en dat je manifestatie krachten zullen gaan versterken. Het is daarom heel belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hierop te vertrouwen.

Dus wil jij:
- Meer inzicht in je leven én in je levensmissie
- Meer resonantie in je leven, waardoor manifesteren vereenvoudigd
- Meer balans en rust in je leven
- En meer in je kracht gaan staan

Resonantie en synchroniteit Massabia-trainingen

Leren werken met Rasterenergie

Je kunt hier zeer krachtige healingen mee geven. De energie activeert de Goddelijke blauwdruk bij de ontvanger van de energie. Dit alles zal meer inzicht en bewustwording brengen! Met behulp van de Rasterenergie wordt de persoonlijke blauwdruk hersteld. Alles wat niet in de blauwdruk thuis hoort zal (in overeenstemming met het Hogere Zelf) verwijdert worden. Je wordt als het ware ‘herbedraad’.

Deze training zorgt voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei. Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We zijn namelijk aanbeland in een zeer intense tijd, een proces van transformatie en ontwaking. Alles om ons heen is zich aan het transformeren maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Veel mensen ervaren intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, lichamelijke en geestelijke stress. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de aarde en de kosmos. Wij mensen zitten hier precies tussen in en we kunnen de nodige ondersteuning die deze training biedt heel goed gebruiken.

Inhoud training:
- Clearing (opschoning van je 352 chakras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.)
- Activering Antahkarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum)
- Activering van de Axitonale & Galaxitonale lijnen
- Activering Salomon zegels
- DNA activatie
- Groepshealing
- Manifesteren in het Raster
- Oefenen met de Raster Energie

Datum: 4 november
Kosten: 135,-
Tijd: van 10.30 tot omstreeks 17.00 uur
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.

Heb je een vraag of wil je meedoen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Let op!
Voor het volgen van deze opleiding is een goede geestelijke gezondheid vereist. Door deel te nemen aan deze opleiding erken je dat je in goede fysieke en geestelijke gezondheid vekeerd om deze training te volgen. Mensen met een psyschisch verleden (psychose of schizofrenie) kunnen helaas niet meedoen. Voor mensen met hartkwalen, epilepsie, getransplanteerde organen of een pacemaker, is het ook niet mogelijk deel te nemen aan deze healer opleiding*. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt voor eigen risico. Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je zwanger ben.

* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens een healing of training, is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelf een epileptische aanval veroorzaken.

Goddelijke Blauwdruk activering 4 november