Rugpijn massage

Leer in 1 dag rugmassage

De rug vraagt bijna altijd extra aandacht bij een massage. Een rug heeft altijd veel te verduren tijdens een (werk)dag.
4 op de 5 volwassenen heeft soms of regelmatig rugklachten. Dit kan komen door een verkeerd (zit/slaap) houding, overbelasting, maar ook door stress.
In deze verdiepings massage cursus leer je 22 speciale rugpijn technieken en zorgen we dat de rug, heupen de spieren losser worden, zodat er meer ruimte komt, men soepeler wordt en de extra doorbloeding helend zal werken. Er wordt extra aandacht besteed aan lage rugpijn en lage rugpijn, maar de massage kan ook helend werken als het bv regelmatig 'in je rug schiet' halverwege.

De rugpijntechnieken zijn vrij stevig, een goede fysieke conditie om deel te nemen is aan te raden. Tijdens de cursus bespreken we kort verschillende rugklachten, en gaan we vooral veel in de praktijk brengen op elkaar, geef je feedback aan elkaar en krijg je veel persoonlijke aandacht zodat je de technieken goed in de vingers krijgt. 

Het heeft de voorkeur dat je ervaring of feeling met massage hebt. Je kunt ook meedoen als je (werk)ervaring met het menselijk lichaam hebt.

Datum: nader te bepalen. Wanneer een groep zich heeft gevormd gaan we een datum bepalen.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur (houd rekening met eventuele uitloop)
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.
Inclusief: massage olie, syllabus, koffie, thee en een certificaat
Kosten: 125,-

Wil je volgende keer meedoen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Rugpijnmassage cursus