Spirituele ontdekkingstocht

Een cursus om jouw spiritualiteit te vergroten en contact te maken met je onderbewuste

Spirituele ontdekkingstocht Massabia-trainingen

Op een ontspannen en gezellige manier bezig zijn met spiritualiteit

Het is een gezellig samenkomen, waarin we in 7 avonden al spelenderwijs kennis maken met methodes om jezelf en de ander beter te leren kennen door middel van verschillende waarnemingen.
Je leert foto's lezen, methoden om verleden-heden-toekomst te duiden, orakels te raadplegen, helderziende waarnemingen te doen en nog veel meer.  Je ontvangt kopij, dus een map, kladblok en schrijfgerei is nodig.
Pendelen Massabia-trainingen

Pendelen

Pendelen maakt direct contact met de wijsheid uit je onderbewuste. Het antwoord komt uit jezelf. Het is daarmee een prima methode om erachter te komen wat er in je onderbewuste leeft. Het geeft inzicht in de dingen die je diep vanbinnen wel weet, maar waar je je op de oppervlakte (niet altijd) bewust van bent. Pendelen zou je dus kunnen beschouwen als een brug tussen het bewuste en het onderbewuste. Je stemt af op een bepaald thema of vraagstuk en krijgt antwoord via de trilling die de pendel weergeeft. Voor deze les heb je een pendel nodig.
Runen maken Massabia-trainingen

Runen

Letterlijk betekend het woord rune "geheim’. De kracht van de Runen wordt aangewend om inzicht te verkrijgen in alledaagse situaties. Wat Tarot met beelden doet, dat doen Runen met schrifttekens. Net als de Tarot laten de Runen de onbewuste kant van iemand zien. Er wordt aan het bewustzijn duidelijk gemaakt wat er altijd al aanwezig is; het openbaart die dingen die eigenlijk al bekend zijn. Hierdoor wordt een dieper inzicht verkregen in dat wat ons bezighoudt of waar we momenteel mee zitten. We maken zelf het runen orakel op 26 kleine platte steentjes of schijfjes hout die je zelf meeneemt en wijden ze ritueel in. Daarna gaan we ze gebruiken als orakel.
Orakelen Massabia-trainingen

Orakelen

Bij het Orakelen ga je ervan uit dat de boodschap die je opvangt direct afkomstig is uit je onderbewuste. Orakels zijn middelen die je helpen bij het concentreren, dat wil zeggen: bij het uit je hoofd zetten van allerlei dagelijkse, afleidende gedachten. Wij gaan dit doen op een bijzondere manier: een verleden-heden-toekomst legging doen met edelstenen. Voor het orakelen met de stenen heb je 13 verschillende (edel)stenen of kristallen nodig. Het is belangrijk dat elke steen anders is, een ander karakter heeft. Er mogen kleine en wat grotere bijzitten.
Paranormale zintuigen trainen Massabia-trainingen

Trainen paranormale zintuigen

In deze les gaan we onze paranormale zintuigen trainen. Na uitleg gaan we oefenen met heldervoelende en helderziende waarnemingen. Je gaat o.a. waarnemen in je eigen aura en scant de aura van iemand anders. Tenslotte leren we healing geven in de aura.
Psychometrie Massabia-trainingen

Psychometrie

Psychometrie is de vaardigheid om een (helderziende) waarneming te doen door het bekijken, vasthouden en betasten van voorwerpen en foto's. 
Je gaat leren elkaar een te reading geven, een foto en voorwerp en lezen.

Belangrijke informatie

De cursus bestaat uit 4 donderdag avonden. Dit is een aangepast verkorte versie. De les runen komt hierbij te vervallen.
Data: 28 september, 12 en 26 oktober, 8 november, 
De avond begint om 19.15 en duurt tot 22.00 uur. 
Locatie: Molenweg 36 Oostvoorne
Kosten: 140,-.
Minimaal aantal deelnemers is 6.

Wil je meedoen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Spirituele ontdekkingstocht start 28 september