Helende hart chakra meditatie

De grootst helende energie is liefde. We gaan liefde ontvangen en liefde geven aan de hele aarde

hart chakra meditatie Massabia-trainingen

2 Hart chakra meditaties - 9 december

Een moment voor jezelf waarbij je ondersteund wordt door Goddelijke liefdesenergie, die je hart zal vullen met helende energie. Vanuit je hart kun je liefhebben, compassie voelen en verbinding ervaren. De grootst helende energie is tenslotte liefde. Vanavond gaan we ons hart vullen met de aller hoogste trilling van liefdesenergie, zodat pijnen verzacht en geheeld kunnen worden. Als emoties zijn opgeruimd, dan zit je in zo’n hoge staat van bewustzijn dat je je hartchakra kunt voelen.

Er worden 2 hart meditaties gegeven.
Liefdevolle energie Massabia-trainingen

Baden in liefdevolle energie

Tijdens de meditatie zal word je ondersteund, om Divine energie te ontvangen. Divine energie is Goddelijke liefdevolle energie, direct afkomstig van de Bron. Het is goed mogelijk dat je deze energie direct (in je hart) ervaart. Een gevoel van 'baden' in liefdevolle energie.
Tot slot gaan we ons energieveld over de gehele Aarde verspreiden, zodat er bij iedereen die op deze aarde leeft liefde binnen gebracht wordt in zijn of haar energieveld. Ook zullen wij ons met elkaar gaan verbinden. Dit zal de liefdesenergie gaan versterken. Voel en ervaar dat we niet afgescheiden zijn van elkaar!

Datum 9 december

Datum: vrijdag 9 december
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur.
Kosten 17,50
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.
Op de avond zelf graag bij binnenkomst contant betalen.

Heb je een vraag of wil je meedoen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Rite of the womb 23 september 19.00 uur