The Rite of the Womb

13th Rite of the Munay-Ki

The Rite of the Womb 13th Rite of the Munay-Ki Is een bijzonder mooi en helend ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn!
Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.
De Rite is een energie-overdracht vanuit de kosmische baarmmoeder die via de Womb healers door gegeven wordt. Een healing, een blessing..... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn.

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor herinneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

Tijdens dit ritueel eren wij onze baarmoeders, wij erkennen deze als een plek van creatie, een heilige Goddelijke plek dat in staat is leven te schenken. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze Moeders en Grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Het is NU de tijd om dit los te laten en te helen. Het is tevens een ritueel met Moeder Aarde omdat zij ons op haar beurt ook leven geeft!

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.
Deze inwijding komt van 'the Four Winds Society' en kan na integratie verder gedeeld worden.

De Rite wordt overgeragen door Womb Keepes Cindy Molle en Bianca Mostert.
Cindy Molle is eigenaar van Praktijk Chandra in Middelburg. Ze geeft coaching, energetische massages en healingen, sjamanistische healingen, workshops, trainingen waaronder de 'Divine Feminine' training voor vrouwen, en al 9 jaar Womb healingen. www.praktijkchandra.nl
Bianca Mostert is natuurgeneeskundig therapeut in haar praktijk Massabia in Oostvoorne. Ze geeft verschillende soorten healing (oa. chakra's) en Integral Eye Movement Therapy (IEMT) voor balans op mentaal, fysiek, energetisch en emotioneel niveau. www.massabia.nl

Wanneer Cindy en Bianca samenwerken, komt er een zeer sterkte en prachtige vrouwelijke energie vrij. Ze zullen een veilige bedding neerzetten waarin je gedragen wordt in onvoorwaardelijke liefde.

Datum 23 september - VOL

Vrijdag 23 september - vol
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur. Houd er rekening mee dat het kan uitlopen.
Kosten: 60,-
Lokatie: Hellevoetsluis.
Op de avond zelf graag bij binnenkomst contant betalen.

Heb je een vraag of wil je meedoen? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Wil je de volgende keer meedoen? Laat het weten via het formulier, dan houdt ik je op de hoogte wanneer er een nieuwe datum wordt geprikt. 

Lees ook de algemene voorwaarden.

Rite of the womb 23 september 19.00 uur