Word een Master in energiehealing

Herken je dit?

Je hoort een favoriete collega vertellen dat hij last van zijn knie heeft en naar de fysio gaat. Je durft niet in de pauze te zeggen zal ik wat healing geven aan je knie want ze zien je al aankomen. En zo goed vind je jezelf nou ook weer niet dat je zegt vol vertrouwen: zal ik je helpen met je knie? Je bent aan het zoeken naar de juiste woorden. Je hebt het er dan maar gewoon niet over en hoop je stiekem dat de fysio voldoende helpt.

Af en toe heb je een klantje. Je doet het riedeltje, de standaardbehandeling van top tot teen. Je bent gevoelig genoeg om wel eens wat aan te voelen, bv dat bij het hartchakra iets vastzit, en dan doe je daar Reiki. Maar je vraagt je af of dat voldoende is, of dat er andere dingen zijn die je kunt doen om daar de energie in beweging te krijgen. Eigenlijk voel je niet zoveel connectie met wat je aan het doen bent. Je doet wel wat, maar wat doe je nou eigenlijk?

Je voelt het verlangen om samen te werken, om meer leiding te krijgen vanuit jouw hoger zelf, van binnenuit en vanuit de spirits en je zou graag geleid willen worden zodat jij je eigen unieke manier van healing kunt ontwikkelen die helemaal bij jou past en helemaal goed voelt.

je hebt het gevoel dat er nog veel meer mogelijk is dan je nu kunt. Hier en daar doe je wat spirituele cursussen maar het houdt geen verband met elkaar. Je krijgt het dan gewoon niet helemaal goed voor elkaar om daar echt wat mee te doen en dan verzand je weer in de dingen van alledag: opstaan, werken, boodschappen, huishouden en je doet nog steeds niet waar je passie ligt, waar je echt blij van wordt.

Hoe zou het zijn als

Dat je op je collega afstapt en zegt: ik kan jou helpen met je pijn. Zullen we in de pauze even samen 10 minuten gaan zitten? Dat jij je technieken toepast en de pijn verdrijft waardoor het zo goed als weg is, en misschien wel helemaal. Dat het als een lopend vuurtje gaat en steeds meer collega’s even komen aankloppen of jij hun wilt helpen. Op een gegeven moment wordt het zoveel dat je zegt, kom maar gewoon thuis een afspraak maken.

Jouw frequentie is zoveel toegenomen zodat je meer kunt waarnemen en kun je de ander meer helpen vanuit gevoel en intuitie.

Jouw energie frequentie is nu zo hoog dat je vanuit jouw kracht en intuïtie werkt, Je innerlijke vermogens zijn ontwaakt, en de verbinding met jouw hoger zelf is hersteld. Samenwerken met een team van opgestegen meesters en engelen is een onderdeel van je dagelijks leven. Je kunt zuiver afstemmen op wat nodig is,

Je jouw passie en missie kunt leven. Iedere keer als iemand weer dankbaar de deur uitgaat, krijg jij ook weer een energieboost omdat jij dit mooie werk mag doen. Je ziet ook wat het bij hen aanraakt. Dat jij verandering mag brengen in hun leven. Dit heb jij gedaan, een positief effect teweeg gebracht waardoor men jouw gouden handjes heel dankbaar is!
26