Aanmelden healing avond, cursus, training of healer opleiding
Je kunt je aanmelden door een contact formulier in te vullen met de naam van de cursus, training of healing avond in het onderwerp. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname met een faktuur. Na de betaling is je deelname definitief. In de bevestiging vind je ook de adres gegevens van de locatie en de overige informatie. Bij bedragen hoger dan 100.- wordt een aanbetaling gevraagd en is je plekje gereserveerd. Bij bedragen onder de 100,- wordt betaling binnen een week na het versturen van een faktuur gevraagd. 

Wil je een ascentie activatie of esotherische activatie in de praktijk?
Vul dan het contactformulier in. Je kunt een vrije datum en tijd vinden op deze pagina en vermelden in je bericht in het contactformulier. Ik zet je dan in de agenda van de praktijk. 

Wil je een natuurgeneeskundig consult in de praktijk? 
Je kunt direct een afspraak maken op deze pagina. Je ontvangt een vragenlijst die je online invult. Zo heb ik een inzage in de reden van je afspraak. 

Annuleren van een healing avond, cursus, training of healer opleiding
Een annulering voor een healing avond is kosteloos tot 48 uur van te voren. Daarna wordt 100% van de kosten berekend *
Voor een cursus, training en de healer opleiding is annuleren tot 30 dagen voor aanvang kosteloos. 
- Bij afmelding tot 14 dagen tot aanvang, wordt 50% van de kosten berekend *
- Bij afmelding binnen 8 dagen voor aanvang, wordt 100% van de kosten berekend *
* Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten gaan, dit in overleg vooraf.

Maak je de Healer opleiding niet af, dan vind er geen restitutie plaats van het betaalde bedrag.
Bij een gespreide betaling dien je ten alle tijde aan de betaalverplichting te voldoen.

Annuleren afspraak in de praktijk
Afspraken in de praktijk die niet minimaal binnen 24 uur worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht ivm de voor jou gereserveerde tijd. 

Indien er onvoldoende deelnemers zijn, behoudt Massabia-trainingen het recht het evenement te annuleren of te verplaatsen. je wordt hiervoor minimaal 7 dagen van te voren van op de hoogte gebracht. Eventueel betaalde bedragen worden geretourneerd.

LET OP:
Voor het volgen van een healing avond, ascensie training of de opleiding is een goede geestelijke gezondheid vereist. Door deel te nemen erken je dat je in goede fysieke en geestelijke gezondheid verkeerd om deze training te ondergaan. Mensen met een psyschisch verleden (psychose of schizofrenie) kunnen helaas niet meedoen met de healing avonden of trainingen. Voor mensen met hartkwalen, epilepsie of een pacemaker*, is het ook niet mogelijk deel te nemen aan de healer opleiding, trainingen of healing avonden. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt voor eigen risico. 

* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens een healing of training, is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelf een epileptische aanval veroorzaken.

Bij twijfel graag vooraf overleggen. Deze trainingen zijn geen vervanging voor medische behandelingen. 
Er kunnen geen aanspraken worden gemaakt tegen Bianca Mostert van Massabia-trainingen. Alle deelnemers zijn zich hiervan bewust en erkennen hun eigen aansprakelijkheid.

29