Dit ben ik

Mijn naam is Bianca Mostert. Toen ik een jaar of 10 was, vertelde mijn moeder dat er iemand in de buurt mensen beter kon maken via Reiki. Dit was voor het eerst dat ik over zoiets hoorde, want in die tijd was het nog niet zo bekend. Ik weet nog het moment dat ik uit het raam staarde in de richting waar deze vrouw woonde en dacht: wauw, je zal maar mensen gewoon met je handen kunnen genezen!

Toen ik later in mijn leven een aantal nare ervaringen meemaakte, waardoor ik erg zenuwachtig en onzeker was geworden, ontving ik een aantal reiki behandelingen van een vriendin die dit had geleerd. Al snel voelde ik mij lichter en rustiger. Toen dacht ik, ‘Ja dit wil ik zelf ook gaan doen’.

Ik ontving de inwijdingen en in 2004 werd ik Reiki Master. Na dit een aantal jaren te hebben toegepast, was het niet meer voldoende voor mij. Ik wilde meer leren, meer weten om mensen nog beter van A tot Z te helpen. Ik verdiepte mij in alles wat met gezondheid, healing en energie te maken had. Dit bracht een enorme groei in mijn helende vermogens maar ook in mijn eigen spirituele bewustzijn

Dit ben ik

Ik geef daarom al jaren krachtige en effectieve behandelingen als energetisch therapeut in mijn praktijk ‘Massabia’ waarbij ik informatie via mijn handen en Hoger Zelf doorkrijg. Daardoor kan ik nu dagelijks doen wat ik zo sterk van nature voel. Dit is wat ik te doen heb op aarde: bijdragen aan de gezondheid en geluk van andere mensen, maar ook aan die van mijzelf en mijn dierbaren.

Nu ben ik mijn 20 jaar kennis en ervaring gaan doorgeven aan vrouwen die deze passie ook voelen. Ik deel mijn beste healing tools, waarmee vanuit afstemming, gevoel en intuïtie wordt gewerkt, soms met wat hulp van boven 😉.
En daar word ik blij, dankbaar en soms emotioneel van. De inzet die wordt getoond, de ongelooflijke resultaten die worden behaald, de creativiteit en ontwikkeling in de eigen specifieke healingpowers… wauw. Daar doe ik dit voor. Dat ik dit mag bijdragen in het leven van andere healers, om hun nog meer te laten groeien, want er is zoveel meer mogelijk. En zo worden er tegelijk nog meer mensen geholpen om gezond en gelukkig te zijn.

Dit moet je ook van mij weten

 • Ik ben ook maar mens, en als ik het niet weet, dan zeg ik het gewoon.
 • ik ben zachtaardig maar kan ook direct uit de hoek komen
 • Ik leer je niet werken met klankschalen, pendels of andere toeters en bellen
 • Ik ben wel een perfectionist hoor en zie niks over het hoofd
 • ik wordt nog steeds geraakt wanneer ik iemand vanuit haar hart zie werken
 •  Met 20 jaar ervaring in mijn praktijk, is bewezen dat mijn methoden werken
 •  Ik hou van snelle resultaten en effectief werken

Als je zou kennen dan weet je dat

 • Ik links en rechts vaak niet uit elkaar kan houden en ik dus steevast de verkeerde kant uitloop wanneer ik uit de winkel kom.
 • Ik al zeker 12x de film Grease heb gezien en nog steeds meezing en het liefst meedans voor de tv (alleen wanneer niemand me ziet hoor)
 • Het om half 4 het tijd is voor thee met chocolade of een kaakje, net zoals vroeger thuis, terwijl ik geniet van de samenzijn met mijn 2 poezen Tara en Pixie.
 • Wanneer je mij iets te eten aanbied en ik zeg dat ik niet hoef, dat ik dan toch een vork pak en wat mee prik, omdat ik het toch ‘even wil proeven’.
 • Ik al mijn auto’s een naam geef, op dit moment heet mijn auto: gele tijger.
 • Ik hou van dansen en dan het liefst op mijn blote voeten.
 • Ben gek op rust, stilte en natuur en geniet van elk insect, bloempje en vogeltje dat voorbijkomt wanneer ik in de pauze met mijn thee buiten zit.

Mijn visie

Ik zie veel mensen allerlei hulpmiddelen erbij halen, zoals pendels, biotensors, klankschalen, stemvorken etc. Dit is vooral leuk en makkelijk, en het doet heus wel iets, maar heb je niet liever zelf de regie? Dat je precies weet waar je moet zijn en wat je moet doen? Als je met je handen werkt, weet je precies wat je doet. Er gaat pas echt wat gebeuren wanneer jij zelf van binnenuit voelt wat er speelt, en precies weet wat je moet toepassen bij een klacht.

Om echt impact als healer te maken is bewustzijn en zelfinzicht nodig, ontdekken waar jouw beste gaves liggen, ontwikkelen van paranormale vermogens zodat je verder kunt zien en voelen.
Weet dat je tot grootse dingen in staat bent als jij de healer van binnenuit ontdekt.
Deze weet wat je handen moeten doen, voelt hoe je de energie in beweging kunt brengen en doet precies wat nodig is voor heling. Dus leg niet de kracht buiten jezelf maar neem deze zelf in handen.

10