Ascensie activaties

Verlichting van jezelf en frequentie verhoging naar een hogere staat van bewustzijn

Energetische opschoning Massabia-trainingen

Clearing: opschoning van je energieveld

Een zeer krachtige clearing vol helende energie en opschoning die ervoor zal zorgen dat je weer meer in je kracht komt te staan. Alles gebeurd in overeenstemming met je Hoger Zelf. Je krijgt wat je nodig hebt, want iedereen heeft een ander doel in dit leven.
Tijdens de clearing geef ik een activatie waarbij ik een Multidimensionaal Clearing team inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld worden eerst hierdoor opgeschoond. Zware energiën zullen worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met jouw Hoger Zelf zal verwijderd worden. Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, vloeken, vergiftigende gedachtepatronen en negatieve overtuigingen.

De clearing wordt gegeven terwijl je ligt.
Kosten 85,- 
Tijdsduur 60-75 min. 

Karma Clearing Massabia-trainingen

Karma Clearing met Aartsengel Michaƫl

Karma clearing in samenwerking met Aartsengel Michaël. We leven in een tijdperk dat er geen karma meer opgebouwd wordt. We mogen onze belasting lichter maken. Opgebouwd karma uit dit leven en vorige levens wat voor nu los gelaten mag worden, zal verwijderd worden met het zwaard van Michaël. Deze opschoning gaat uiteraard in overeenstemming met jouw hogere zelf, omdat bepaald karma ook verbonden kan zijn met levenslessen die je hebt te doorlopen.
De karmische banden die samenhangen met de chakra’s zullen opgeschoond worden. Oude lasten worden verwijderd.

Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen energetische blokkades gereinigd worden en hersteld. Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie en zal je je lichter voelen. Dat wat verwijderd mag worden is weg. 

Wanneer zware energie is verwijderd, ben je beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen.
Je ervaart meer rust maar ook meer energie.
Je kunt beter omgaan met dat wat zich aandient
Er komt een betere balans tussen denken en voelen.
Je verliest minder energie waardoor energie behouden wordt en kan worden opgebouwd. 

De clearing wordt gegeven terwijl je ligt.
Kosten 85,- 
Tijdsduur 60-75 min. 
In combinatie met het opschonen van je energieveld 111,-. Duur 1,5 a 2 uur.

dna activatie Massabia-trainingen

DNA Activatie

Een zeer uitgebreide DNA activatie. Ons DNA is als een gevoelige antenne. Ons lichaam zendt signalen uit maar ontvangt deze ook en kan makkelijk verstoord worden. Alle DNA strengen worden geactiveerd en opschoond. Hoe meer DNA geactiveerd word, hoe meer bewustzijn wij kunnen bereiken. Wil je spiritueel een grote stap vooruit? Hoe meer DNA geactiveerd is, hoe meer we naar andere gebieden van bestaan kunnen gaan en volledig bewustzijn kunnen bereiken. 

Een DNA activatie kan alleen worden gedaan in combinatie met een opschoning van je energieveld.

De activatie wordt gegeven terwijl je ligt.
Kosten 111,-.
Tijdsduur 1,5 a 2 uur. 

Hoger hart chakra Massabia-trainingen

Hoger Hart chakra activatie

We gaan een reis maken naar de helige kamer van het hart, en zullen deze geheel vullen met de Mahatma energie. In ons hoger hart chakra bevind zich de 3-voudige vlam, die de 3 voudige natuur van God in ons verankerd. We mogen alle belemmeringen die we niet meer met ons mee willen nemen, transmuteren in de 3-voudige vlam. We gaan het hoger hartchakra volledig reinigen en opschonen. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd. In het hogere hart chakra integreer je innerlijke kracht, power en meesterschap. 

We krijgen ondersteuning van Saint Gemain, Multidimensionale teams en Engelen. Er zal gewerkt worden met een hoge frequentie trilling, alles in overeenstemming met je Hoger Zelf. Je hart wordt meer geopend waardoor liefde kan gaan stromen. Vol vertrouwen en overgave. 

De activatie wordt gegeven terwijl je ligt.
Kosten 85,- 
Tijdsduur 60-75 min. 
In combinatie met het opschonen van je energieveld 111,-. Duur 1,5 a 2 uur.

Deze energetische activaties geef ik in de praktijk
Kosten: 85,- of 111,-
Lokatie: Molenweg 36 in Oostvoorne

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en geef aan welke activatie je wilt ontvangen.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Let op:
Voor het volgen van een ascensie activatie is een goede geestelijke gezondheid vereist. Door deel te nemen aan een ascensie activatie erken je dat je in goede geestelijke gezondheid vekeerd om deze te ontvangen. Mensen met een psyschisch verleden (psychose of schizofrenie) kunnen helaas niet meedoen. Voor mensen met hartkwalen, epilepsie, getransplanteerde organen of een pacemaker, is het ook niet mogelijk deel te nemen. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt voor eigen risico. 

* De energie waarmee gewerkt wordt, is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelf een epileptische aanval veroorzaken

Bij twijfel graag vooraf overleggen. Deze trainingen zijn geen vervanging voor medische behandelingen. 

Ascensie activatie

20