Bevrijd je lichaam en mind van blokkades met de hulp van een energetisch therapeut

Lees meer
Energetische behandelingen Massabia

Energetische behandelingen

In mijn praktijk geef ik complementaire consulten. 
We worden steeds gevoeliger voor energieën en invloeden om ons heen, kunnen lastiger tegen drukte en harde geluiden en ervaren veel druk en stress door al deze bewegingen om ons heen. Ons lichaam raakt ‘vol’ en dat kan zorgen voor stagnatie in je energie. Een of meerdere chakra’s raken uit balans, en dat heeft invloed op zowel je fysieke als mentale en emotionele lichaam. Na een energetische behandeling kun je er weer tegenaan, ben je beter opgewassen tegen de drukte om je heen, voel je jouw energie weer lekker stromen en sta je steviger op de grond. Je bent weer eens goed bij jezelf gekomen met weer overzicht in je leven. Bij pijn biedt energetische healing verlichting.

Ben je overgevoelig of loopt je leven op het moment niet helemaal lekker? Heb je stress of loop je tegen een burn-out aan en is je lichaam écht aan rust toe? Heb je het gevoel niet 'heel' te zijn? Na een aura / chakra healing en reading voel je je beter, sterker en meer in balans. De organen worden ook energetisch waargenomen om blokkades op te sporen en te verlichten.

Heb je het gevoel veel energie van anderen bij je te dragen of voel je dat je energetisch vervuild bent? Je energetisch veld en lichaam worden ontdaan van belastende energie, zodat je weer helemaal van jezelf wordt. Ik geef je tijdens energetische therapie tips en oefeningen mee om thuis mee verder te gaan, zodat je jezelf kunt beschermen tegen ongewenste belastende energie.

Wil je hier meer over weten of een afspraak in de praktijk maken? Klik dan hier. Je komt op de praktijk website. Deze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed indien je aanvullend bent verzekerd.
Therapeutische behandelingen Massabia

Therapeutische behandelingen

Herken je dit? Wanneer je ouder wordt, valt het je op dat wat je altijd opzij kon zetten, nu niet meer lukt. Wat er in je speelt wilt onderzocht worden en tonen zich als emoties. Waar komen ze vandaan? Weet je dat 95% van onze emoties voorkomen uit gebeurtenissen in onze jeugd? Ons emotioneel brein heeft ze opgeslagen en de emoties komen omhoog wanneer er overeenkomsten worden gevonden tussen toen en nu. Met IEMT spoor je de emotie terug naar de imprint om daar verandering  te maken. 

IEMT
(Integral Eye Movement therapie) is een snelle techniek voor het neutraliseren van nare emoties, gevoelens en herinneringen door middel van oogbewegingen. Doordat je breder kijkt dan je normaal doet, worden nare herinneringen elders opgeslagen in je brein en niet meer gelabeld als 'belangrijk'. Je hoeft niet diep in te gaan over jouw emoties, om ze toch op te kunnen lossen. Je hele verleden hoeft niet te worden opgerakeld, het is geen praat therapie. Het probleem in het nu, wordt terug gevolgd naar de imprint door het gevoel terug te volgen. Daarbij kunnen verschillende emoties voorbij komen, die met elkaar verband houden. Is het gevoel bij het probleem in het nu neutraal, dan zijn de bijbehorende emoties ook verminderd of verdwenen.

Na een IEMT behandeling kun je nog op de behandeltafel plaatsnemen als je wilt, voor een energetische healing om blokkades weg te nemen, zodat je energie weer goed kan stromen. Alles is tenslotte energie, en verzorging van je energie in je lijf en geest is belangrijk om je goed te voelen, en overzicht te hebben op je leven. Je gaat lichter, vrijer en blijer naar huis.

Wil je hier meer over weten of een afspraak in de praktijk maken? Klik dan hier. Je komt op de praktijk website. Deze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed indien je aanvullend bent verzekerd.

Ga naar www.massabia.nl voor het boeken van een behandeling in de praktijk
https://massabia.nl/afspraak-maken

Contact formulier

Om het adres in google maps te tonen, dient u cookies te accepteren.

Cookie instellingen »

Massabia ~ Molenweg 36, 3233 AT Oostvoorne

06 - 41 95 40 77 massabia@live.nl Routeplanner
28