Helende avond met Aartsengel Michaël

Energetische clearing Massabia-trainingen

Energetische Clearing

Deze avond bestaat uit 2 delen waarbij niet alleen je energetische lichamen worden opgeschoond, maar ook karma zal worden verwijderd die zijn verbonden met de chakra's. 

Deze avond begint met een energetische schoonmaak, een clearing. Tijdens deze clearing ontvang je een activatie waarin een multidimensionaal clearingteam en Aartsengel Michaël wordt inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor eerst opgeschoond.

Zware energieën zullen worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met jouw Hogere Zelf op dit moment zal uit je systeem gehaald worden. Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, vloeken, vergiftigende gedachtepatronen en negatieve overtuigingen.

Er wordt afgestemd op de groep en wat nodig is op dat moment.

Deze activatie kan ook persoonlijk worden ontvangen in de praktijk.
Karma Clearing Massabia-trainingen

Karma Clearing

Na deze clearing volgt de karma clearing in samenwerking met Aartsengel Michaël. Opgebouwd karma uit dit leven en vorige levens wat voor nu los gelaten mag worden, zal verwijderd worden met het zwaard van Michaël. De karmische banden die samenhangen met de chakra’s zullen opgeschoond worden. Oude lasten worden verwijderd.

Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen energetische blokkades gereinigd worden en hersteld. Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie en zal je je lichter voelen.

Het is een zeer krachtige avond vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan.

De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Er zijn yoga matjes aanwezig, je mag een extra matje meenemen als je zachter wilt liggen. Dekens en kussentjes zijn aanwezig.

Deze activatie kan ook persoonlijk worden ontvangen in de praktijk. 

Belangrijke informatie

Datum: nog niet bekend
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop 19.15 uur.
Kosten 45,-
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.

Heb je een vraag of wil je meedoen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Deze clearing en Karma verwijdering kan ook prive in de praktijk worden gedaan. Klik hier.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Clearing en Karma verwijdering - volgende datum

26