Energetische groepshealing

Healing met opgestegen Meesters en Engelen

Healing met opgestegen Meesters en Engelen

Deze avond gaan jullie een diepe healing ervaren. Deze energetische behandeling wordt al ruim 10 jaar toegepast in mijn energetische praktijk Massabia, en zal nu in een groep worden gegeven. Bijna al mijn clienten komen voor deze behandeling bij mij, en graag deel ik deze ervaring met jullie. Elke healing avond zal er anders uitzien, omdat ik mij afstem op de energie van dat moment en wat er nodig is in de groep.

Ik zal werken met de Mahatma energie, een zeer krachtige energie die op een breder vlak dan bv Reiki werkt. Er wordt altijd samen gewerkt met een speciaal healing team dat is samengesteld uit Opgestegen Meesters en Engelen. 

Dit healing team komt jullie helpen en elke Opgestegen Meester of Engel heeft een andere eigenschap waar hij helemaal in volleerd is. Dit kan zijn onvoorwaardelijke liefde, troost, heling van fysieke klachten, kracht, aarding, zelfliefde, innerlijke kracht, helpen loslaten.
Zij helpen jou met deze stukken waar dit nodig is, dus zet voor jezelf een intentie waar je mee geholpen wilt worden en de juiste meester of engel zal bij jou komen om hier heling in te brengen.

Liefdevolle energie Massabia-trainingen

Wat kun je verwachten?

Ze zullen blokkades losweken, zware energien die we nu echt tijd is om te laten gaan afvoeren en transformeren.
Waar zwaarte is zal licht worden ingebracht. Ze helpen jou bij het genezingsproces op vele vlakken en we gaan per deel van je lichaam de helende energie binnen brengen zodat wat daar zit, losgemaakt mag worden en worden afgevoerd. Tijd om los te laten wat niet meer overeenstemt met jouw hoger zelf.

Je kunt het waarnemen als een tinteling, een lichte druk, kan zijn dat je kleuren gaat zien of dat je veel liefde of andere emotie voelt. Laat het allemaal zijn, het is allemaal nodig voor het helingsproces. Het kan ook zijn dat je misschien een aanraking voelt of lichte druk. Weet dat zij er zijn er dat het allemaal zuiver is, ze zijn er voor jou. En jullie gidsen zijn bij jullie, om jullie in dit proces te ondersteunen.

Belangrijke informatie

Datum: data nog niet bekend
Tijd: van 19.30 tot 21.45 uur. Inloop 19.15 uur.
Kosten 35,-.
Locatie: Carpe Diem. Westdijk 17, Hellevoetsluis.

Heb je een vraag of wil je meedoen? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Kun je deze datum niet, vraag dan of ik je op de hoogte houdt wanneer er een nieuwe datum is.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Energetische groepshealing

33