Esotherische healings

In samenwerking met kosmische krachten, kan diepe healing plaatsvinden.

Deze behandelingen worden ten alle tijde in overeenstemming met jouw hoger zelf gegeven, dus je zult altijd precies ontvangen wat voor jou de bedoeling is. Neem na een healing altijd rust en drink veel water. 

Atlantische healing Massabia-trainingen

Atlantische healing

In deze healing wordt gebruik gemaakt van de energie van Atlantis. Veel mensen hebben een speciaal gevoel bij Atlantis. De kans is dan groot dat jij daar hebt geleefd in die tijd. De healing triggert je Atlantisch celgeheugen, waardoor powers die je toen had, terug kunnen komen in je leven. De energie is zeer liefdevol en krachtig, en brengt rust, sereniteit en inzicht in je processen. Ook ontvang je een Atlantische Blessing, deze geeft je de zegen van Vrede, waardoor je vanuit puur bewustzijn meer vrede zal gaan ervaren met jezelf en in je doen en laten. 

Deze healing kan worden bij geboekt bij een energetische healing of apart worden geboekt.

Kosten 50,-. Duur 30 min.
In combinatie met energetische behandeling 95,-
Duur 90 minuten.

Pleiadische healing Massabia-trainingen

Pleiadische healing

De Pleiaden zijn omringt door 7 manen die resoneren met onze chakra's. De chakra's zullen in verbinding worden gebracht met het Pleiadisch licht. Het verhoogt de trilling van de chakra's, en triggert ons cellulair geheugen uit de allereerste tijd, voordat wij naar aarde kwamen. Voor de cellen voelt dit als een soort 'thuiskomen'.

Het is een prachtige energie, en voor mij ook favoriet, omdat deze zo heerlijk en rustig aanvoelt. 

Deze healing kan worden bij geboekt bij een energetische healing of apart worden geboekt.

Kosten 50,-. Duur 30 min.
In combinatie met energetische behandeling 95,-
Duur 90 minuten.

Raster healing Massabia-trainingen

Raster healing

In de aarde zijn energetische lijnen die verbonden zijn met energetische lijnen om de aardbol heen. Onze eigen energie punten zijn ook verbonden met deze energetische lijnen en vormt zo een raster. Het raster bevat cosmisch bewustzijn en is jouw Goddelijke blauwdruk. 
In het raster zitten triggerpoints die verbonden zijn met je lichaam. Door allerlei omstandigheden in ons leven ontstaan er verstoringen in ons lichaam en geest en wordt jouw blauwdruk aangetast. 
Een rasterhealing herstelt deze blauwdruk. Alls wat daarin niet resoneert wordt opgeheven. Je wordt als het ware 'herbedraad'. Dit zal meer inzicht en bewustwording geven en resonantie in je leven brengen.

Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kan niet worden gecombineerd met een energie behandeling.
Kosten 50,-.
Source healing Massabia-trainingen

Source Consiousness healing

Bij de Source Consiousness healing werk ik vanuit de allerhoogste staat van bewustzijn. Direct vanuit de Bron zal er informatie worden gedownload. 

  • Overtuigingen verwijderen
  • Healing direct vanuit de Bron
  • Zwarte magie transformeren
  • Psychische aanvallen afweren
  • Neutraliseren van zware energie in je omgeving
  • Terug keren van verloren zielsdelen

Kosten 85,- 
Duur 60 minurten. 

Deze esotherische healings geef ik in de praktijk.
Lokatie: Molenweg 36 in Oostvoorne

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en geef aan welke healing je wilt ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Let op:
Voor het volgen van een esotherische healing is een goede geestelijke gezondheid vereist. Door deel te nemen aan esotherische healing erken je dat je in goede geestelijke gezondheid vekeerd om deze te ontvangen. Mensen met een psyschisch verleden (psychose of schizofrenie) kunnen helaas niet meedoen. Voor mensen met hartkwalen, epilepsie, getransplanteerde organen of een pacemaker, is het ook niet mogelijk deel te nemen. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt voor eigen risico. 

* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens een healing of training, is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelf een epileptische aanval veroorzaken.


Lees ook de algemene voorwaarden.

Esotherische healing